Om Vero
Vero som partner
De flesta företag behöver ett utifrånperspektiv för att utvärdera och utveckla sitt kommunikationsarbete – och möta omvärldens förväntningar. Eller så behöver de bara handfast hjälp för att tiden inte räcker till. Vero har lång erfarenhet av att fylla det behovet.
Vi ger och gör råd om kommunikation till företag i alla branscher och faser. Vi bidrar med kunskap om regelverk och processer för noterade bolag liksom ett väletablerat kontaktnät inom media och finans. På Vero arbetar vi alltid i team, sammansatta för att nyttja våra individuella styrkor och möta varje kunds specifika behov. Oavsett projekt och team får du en rak och tydlig motpart i Vero.
Varför Vero?

Vi brukar säga att du som kund hos Vero får tillgång till hjärna och hjärta, händer och fötter. Och vi ser att kombinationen ofta behövs. Många av våra projekt innehåller både strategiskt arbete och praktiskt genomförande av kommunikationsaktiviteter. Stort och smått, kloka råd och snabba pennor. Vi tror också att jobbet blir lättare och ännu bättre om man arbetar nära och trivs tillsammans.

Vår historia
Vero Kommunikation bildades 2003 av några av Sveriges mest erfarna konsulter inom strategisk kommunikationsrådgivning. Vi etablerade oss snabbt som en liten men stark aktör – en position vi värnar om. Kärnan på Vero är ett tiotal rådgivare i en mix av seniora rådgivare och nyexaminerade talanger. Vi sitter i ett av Stockholms finaste kontor på Engelbrektsplan och arbetar gärna tillsammans med vårt nätverk av specialister med närliggande kompetenser.

Kontakt.

Är du nyfiken på vad vi gör, vill bli en del av oss eller har ett projekt som du vill diskutera? Ring eller mejla oss. Vill du istället att vi kontaktar dig, fyll i dina uppgifter så hör vi av oss till dig så fort vi får möjlighet.
Telefon
08-611 38 30
Förfrågningar
E-post info@vero.se
Jag vill att ni kontaktar mig
Fyll i dina kontaktuppgifter så kommer en av våra rådgivare kontakta dig så snart vi kan.