Medarbetare

Vi är Vero.
Vero har långvarig erfarenhet inom strategisk kommunikationsrådgivning. Våra uppdrag är ofta både omfattande, långsiktiga och förutsätter nära kundrelationer. Exempel är löpande IR-rådgivning samt rådgivning vid börsintroduktioner, företagsförvärv och andra transaktioner där kvaliteten på kommunikationen, både internt och externt, är avgörande för framgång. Ibland är projekten kortare – som vid kriser, plötsliga händelser eller när någon bara behöver ett bollplank.
Annika Mengarelli Hofmann
Seniorkonsult, VD
Adrian Djerf
Kommunikationskonsult
Catharina Kaijser
Kommunikationskonsult
Katarina Rosén Lundqvist
Seniorkonsult
Malin Rylander Thordén
Seniorkonsult
Maria Montgomery
Projektledare
Mathilda Rietz
Kommunikationskonsult,
hållbarhetskommunikation
Siri Cederlund
Kontorets klippa
Victor Dahlberg
Kommunikationskonsult
Urban Ekelund
Seniorkonsult
Erik Åfors
Styrelseordförande
Annika Mengarelli Hofmann
Seniorkonsult, VD
Annika är vd, seniorkonsult och medgrundare på Vero. Hon har över 20 års erfarenhet från att arbeta med strategisk kommunikation och i större transaktions- och börsnoteringsprojekt. Innan hon kom till Vero arbetade Annika på Citigate Gramma, Publicera och Elite Hotels. Hon har studerat ekonomi och juridik vid Stockholms universitet och har en examen i kommunikation.

”It don’t mean a thing if it ain’t got that swing.”

Adrian Djerf
Kommunikationskonsult
Adrian är kommunikationskonsult på Vero. Han arbetar främst med löpande investerarrelationer och kommunikationsstöd. Adrian har tidigare erfarenhet av att bistå bolag i ett flertal olika branscher med finansiell kommunikation och har en magisterexamen i företagsekonomi med inriktning management av tillväxtföretag från Handelshögskolan vid Göteborgs universitet. Han har jobbat på Vero sedan 2021.
”It is easier to do a job right than to explain why you didn’t.”
Catharina Kaijser
Kommunikationskonsult
Catharina är kommunikationskonsult på Vero. Hon arbetar främst med löpande investerarrelationer, kommunikationsstöd och research till kunder inom ett flertal olika branscher. Catharina har en kandidatexamen i medie- och kommunikationsvetenskap, med inriktning strategisk kommunikation och retorik, från Uppsala universitet. Hon har jobbat på Vero sedan januari 2020
“Allt stort som skedde i världen skedde först i någon människas fantasi.”
Katarina Rosén Lundqvist
Seniorkonsult
Katarina är seniorkonsult på Vero sedan 2004, och en av byråns delägare. Hon arbetar främst med strategisk kommunikation vid börsnoteringar och andra transaktioner, och med löpande investerarrelationer. Tidigare har Katarina arbetat med kommunikation på CitigateGramma och på Utbildningsdepartementet. Hon har en universitetsutbildning i kommunikation och ekonomi från Jönköping University och Stockholms universitet.
”Jag tror när vi går genom tiden, att allt det bästa inte hänt än.”
Malin Rylander
Thordén
Seniorkonsult
Malin är seniorkonsult och har varit på Vero sedan 2008. Hon arbetar med rådgivning inom kommunikation till kapitalmarknaden och i börsnoteringsprojekt. Malin har över 20 års erfarenhet inom finansmarknaden, bland annat i roller som analytiker hos olika banker, aktiemäklare och som affärsjournalist. Hon har en masterexamen i Business Administration från Lunds universitet.
”Ingenting är omöjligt, vissa saker tar bara lite längre tid.”
Maria Montgomery
Projektledare
Maria är projektledare på Vero sedan 2021. Hon arbetar främst med strategisk kommunikation. Tidigare har Maria arbetat som kommunikationsstrateg på Stockholms Stad med fokus på förändringsprocesser samt projektledning, sociala medier, webb, event och mediehantering. Hon har en examen i Strategisk kommunikation från Lunds universitet och i projektledning från Berghs.
”Det du vattnar, det växer.”
Mathilda Rietz

Kommunikationskonsult, hållbarhetskommunikation

Mathilda arbetar som juniorkonsult med inriktning på hållbarhet. Hon är en del av Vero sedan 2021 och arbetar med löpande kommunikationsrådgivning och hållbarhetsrapportering till kunder inom ett flertal olika branscher. Innan Mathilda kom till Vero arbetade hon på Gant och dessförinnan på Sustainergies. Mathilda har en master från SLU inom Environmental Management and Economics.

”Tro att du kan och du är halvvägs där”

Siri Cederlund
Kontorets klippa
Siri är kontorsassistent på Vero, det betyder att hon håller ordning på kontoret och sina kollegor. Hon bidrar också med kommunikationsstöd och research till kunder inom ett flertal branscher. Siri har en examen från naturvetenskaplig linje på Viktor Rydbergs gymnasium Djursholm och planerar att läsa industriell ekonomi på universitetet i Linköping framöver. Hon jobbar på Vero sedan sommaren 2021.
Victor Dahlberg
Kommunikationskonsult
Victor är kommunikationskonsult på Vero. Han arbetar främst med löpande investerarrelationer, projektledning och kommunikationsstöd till kunder inom ett flertal olika branscher, gärna med tonvikt på digital kommunikation. Victor har en kandidatexamen i Strategisk kommunikation och Digitala medier från Lunds universitet. Han har jobbat på Vero sedan januari 2019.
”Impossible is a word to be found only in the dictionary of fools.”
Urban Ekelund
Seniorkonsult
Urban är seniorkonsult och delägare på Vero sedan 2011. Han arbetar främst som rådgivare i börsnoteringar, kapitalmarknadskommunikation och medierelationer. Tidigare har Urban arbetat som medgrundare till analysföretaget Redeye, samt som finansjournalist på flera av Sveriges största finanstidningar. Han har en universitetsexamen i ekonomi från Uppsala universitet.
”Kliv, kliv, överlev.”
Erik Åfors
Styrelseordförande

Vi använder cookies för att tillhandahålla den bästa upplevelsen på vår hemsida.

Kontakt.

Är du nyfiken på vad vi gör, vill bli en del av oss eller har ett projekt som du vill diskutera? Ring eller mejla oss. Vill du istället att vi kontaktar dig, fyll i dina uppgifter så hör vi av oss till dig så fort vi får möjlighet.
Telefon
08-611 38 30
Förfrågningar
E-post info@vero.se
Jag vill att ni kontaktar mig
Fyll i dina kontaktuppgifter så kommer en av våra rådgivare kontakta dig så snart vi kan.