Medarbetare

Vi är Vero.
Vero har långvarig erfarenhet inom strategisk kommunikationsrådgivning. Våra uppdrag är ofta både omfattande, långsiktiga och förutsätter nära kundrelationer. Exempel är löpande IR-rådgivning samt rådgivning vid börsintroduktioner, företagsförvärv och andra transaktioner där kvaliteten på kommunikationen, både internt och externt, är avgörande för framgång. Ibland är projekten kortare – som vid kriser, plötsliga händelser eller när någon bara behöver ett bollplank.
Annika Mengarelli Hofmann
Seniorkonsult, VD
Adrian Djerf
Kommunikationskonsult
Axel Isaksson
Juniorkonsult
Catharina Kaijser

Kommunikationskonsult, Operativ ledare

Katarina Rosén Lundqvist
Seniorkonsult
Linn Blomström
Juniorkonsult
Malin Rylander Thordén
Seniorkonsult
Maria Montgomery
Projektledare
Mathilda Rietz
Kommunikationskonsult,
hållbarhetskommunikation
Naomi Hailemeskale
Kommunikationskonsult,
hållbarhetskommunikation
Sanna Lindblom
Kommunikationskonsult,
hållbarhetskommunikation
Urban Ekelund
Seniorkonsult
Victor Dahlberg
Kommunikationskonsult
Erik Åfors
Styrelseordförande
Annika Mengarelli Hofmann
Seniorkonsult, VD
Annika är vd, seniorkonsult och medgrundare på Vero. Hon har över 20 års erfarenhet från att arbeta med strategisk kommunikation och i större transaktions- och börsnoteringsprojekt. Innan hon kom till Vero arbetade Annika på Citigate Gramma, Publicera och Elite Hotels. Hon har studerat ekonomi och juridik vid Stockholms universitet och har en examen i kommunikation.

”It don’t mean a thing if it ain’t got that swing.”

Adrian Djerf
Kommunikationskonsult
Adrian är kommunikationskonsult på Vero. Han arbetar främst med löpande investerarrelationer och kommunikationsstöd. Adrian har tidigare erfarenhet av att bistå bolag i ett flertal olika branscher med finansiell kommunikation och har en magisterexamen i företagsekonomi med inriktning management av tillväxtföretag från Handelshögskolan vid Göteborgs universitet. Han har jobbat på Vero sedan 2021.
”It is easier to do a job right than to explain why you didn’t.”
Axel Isaksson
Juniorkonsult
Axel är juniorkonsult på Vero. Han arbetar främst med löpande kommunikationsrådgivning. Axel har en masterexamen i marknadskommunikation, samt en kandidatexamen med statsvetenskap som huvudämne från Stockholms universitet. Han har också praktiserat på ICA Gruppens avdelning för corporate communication. Han jobbar på Vero sedan hösten 2022.
“Intelligent individuals learn from everything and everyone, average people from experience. The stupid already have all the answers.”
Catharina Kaijser
Kommunikationskonsult och operativ ledare
Catharina är operativ ledare och kommunikationskonsult på Vero. Hon arbetar främst med löpande investerarrelationer, kommunikationsstöd och research till kunder inom ett flertal olika branscher. Catharina har även erfarenhet från uppdrag som kommunikations-ansvarig i ett börsnoterat Large Cap-bolag och interim IR-chef på ett Mid Cap-bolag. Catharina har en kandidatexamen i medie- och kommunikationsvetenskap, med inriktning strategisk kommunikation och retorik, från Uppsala universitet och har jobbat på Vero sedan januari 2020.
“Allt stort som skedde i världen skedde först i någon människas fantasi.”
Katarina Rosén Lundqvist
Seniorkonsult
Katarina är seniorkonsult på Vero sedan 2004, och en av byråns delägare. Hon arbetar främst med strategisk kommunikation vid börsnoteringar och andra transaktioner, och med löpande investerarrelationer. Tidigare har Katarina arbetat med kommunikation på CitigateGramma och på Utbildningsdepartementet. Hon har en universitetsutbildning i kommunikation och ekonomi från Jönköping University och Stockholms universitet.
”Jag tror när vi går genom tiden, att allt det bästa inte hänt än.”
Linn Blomström
Juniorkonsult
Linn är juniorkonsult på Vero. Hon arbetar främst med löpande investerarrelationer och kommunikationsrådgivning. Linn har en Masterexamen i Management of Creative Business Processes från handelshögskolan i Köpenhamn och en kandidatexamen i Retail Management från Lunds universitet. Hon är också utbildad copywriter från Berghs School of Communication. Linn har arbetat på Vero sedan augusti 2023.
”Vad många av oss mest av allt behöver är någon som får oss att göra vad vi kan”
Malin Rylander
Thordén
Seniorkonsult
Malin är seniorkonsult och har varit på Vero sedan 2008. Hon arbetar med rådgivning inom kommunikation till kapitalmarknaden och i börsnoteringsprojekt. Malin har över 20 års erfarenhet inom finansmarknaden, bland annat i roller som analytiker hos olika banker, aktiemäklare och som affärsjournalist. Hon har en masterexamen i Business Administration från Lunds universitet.
”Ingenting är omöjligt, vissa saker tar bara lite längre tid.”
Maria Montgomery
Projektledare
Maria är projektledare på Vero sedan 2021. Hon arbetar främst med strategisk kommunikation. Tidigare har Maria arbetat som kommunikationsstrateg på Stockholms Stad med fokus på förändringsprocesser samt projektledning, sociala medier, webb, event och mediehantering. Hon har en examen i Strategisk kommunikation från Lunds universitet och i projektledning från Berghs.
”Det du vattnar, det växer.”
Mathilda Rietz

Kommunikationskonsult, hållbarhetskommunikation

Mathilda arbetar som kommunikationskonsult med inriktning på hållbarhet. Hon är en del av Vero sedan 2021 och arbetar med hållbarhetskommunikation, rapportering och löpande kommunikationsrådgivning till kunder inom ett flertal olika branscher. Innan Mathilda kom till Vero arbetade hon på Gant och dessförinnan på Sustainergies. Mathilda har en master från SLU inom Environmental Management and Economics.

”Tro att du kan och du är halvvägs där”

Naomi Hailemeskale
Kommunikationskonsult, hållbarhetskommunikation
Naomi är kommunikationskonsult med inriktning hållbarhet. Hon arbetar främst med hållbarhetskommunikation, rapportering och kommunikationsrådgivning till kunder inom ett flertal olika branscher. Naomi har studerat vid Lunds universitet där hon har en kandidatexamen i Strategisk kommunikation och digitala medier inklusive statsvetenskapliga kandidatstudier med hållbarhet som huvudområde. Tidigare har Naomi praktiserat på Sydsvenska industri- och handelskammaren, hon kommer närmast från en compliancebyrå där hon som trainee arbetade med ESG-frågor och riskhantering. Hon har arbetat på Vero sedan januari 2024.
”Begränsa inte dina utmaningar, utmana dina begränsningar”
Sanna Lindblom
Kommunikationskonsult,
hållbarhetskommunikation
Sanna är kommunikationskonsult med inriktning på hållbarhet. Hon har arbetat på Vero sedan augusti 2023, främst med hållbarhetsrådgivning och
-rapportering, till kunder inom olika branscher. Innan Sanna blev en del av Vero har hon varit managementkonsult på frog Part of Capgemini Invent och drivit två startups inom tech. Hon har en civilingenjörsexamen i industriell ekonomi från Chalmers.
”Necessity is the mother of invention”
Urban Ekelund
Seniorkonsult
Urban är seniorkonsult och delägare på Vero sedan 2011. Han arbetar främst som rådgivare i börsnoteringar, kapitalmarknadskommunikation och medierelationer. Tidigare har Urban arbetat som medgrundare till analysföretaget Redeye, samt som finansjournalist på flera av Sveriges största finanstidningar. Han har en universitetsexamen i ekonomi från Uppsala universitet.
”Kliv, kliv, överlev.”
Victor Dahlberg
Kommunikationskonsult

Victor är kommunikationskonsult på Vero. Han arbetar främst med löpande investerarrelationer och rådgivning. Victor har erfarenhet från flertalet  transaktionsprocesser med kunder inom olika branscher och har stort fokus på digital kommunikation. Victor har en kandidatexamen i Strategisk kommunikation och Digitala medier från Lunds universitet. Han har jobbat på Vero sedan januari 2019.

”Impossible is a word to be found only in the dictionary of fools.”
Erik Åfors
Styrelseordförande

Kontakt.

Är du nyfiken på vad vi gör, vill bli en del av oss eller har ett projekt som du vill diskutera? Ring eller mejla oss. Vill du istället att vi kontaktar dig, fyll i dina uppgifter så hör vi av oss till dig så fort vi får möjlighet.
Telefon
08-611 38 30
Förfrågningar
E-post info@vero.se
Jag vill att ni kontaktar mig
Fyll i dina kontaktuppgifter så kommer en av våra rådgivare kontakta dig så snart vi kan.