15 OKTOBER 2021
The more the merrier – tre nya Veroaner
Vi välkomnar tre nya kollegor till Vero! Vi är så glada över att Adrian Djerf, Maria Montgomery och Siri Cederlund har anslutit med ny kraft, kompetens och kunskap till teamet.
Adrian arbetar främst med löpande investerarrelationer. Han har tidigare erfarenhet av att bistå bolag i ett flertal olika branscher med finansiell kommunikation och har en magisterexamen i företagsekonomi med inriktning management av tillväxtföretag från Handelshögskolan vid Göteborgs universitet. När han inte pratar om senaste nytt på börsen diskuterar han gärna fotboll och då allra helst hemmaklubben Elfsborgs framgångar.

Maria arbetar främst med strategisk kommunikation. Hon har flera års erfarenhet av kommunikation och projektledning i genomgripande förändringsprocesser. Med sig har hon en examen i Strategisk kommunikation från Lunds universitet och i projektledning från Berghs. Maria spelar basket hemma på Kungsholmen och erkänner att hon springer snabbare i anfall än i försvar.

Siri är vår kontorsassistent som ser till att Vero snurrar. Hon tog studenten från VRG Djursholm i somras och hjälper oss nu med administration, inköp, planering, projektstöd och mycket mer. När hon inte är hos oss, spenderar hon gärna tid i stallet med sina hästar som hon även tävlar i dressyr med.

Läs mer om, och hitta kontaktuppgifter till, våra nya ”Veroaner” här!

Vi använder cookies för att tillhandahålla den bästa upplevelsen på vår hemsida.

Kontakt.

Är du nyfiken på vad vi gör, vill bli en del av oss eller har ett projekt som du vill diskutera? Ring eller mejla oss. Vill du istället att vi kontaktar dig, fyll i dina uppgifter så hör vi av oss till dig så fort vi får möjlighet.
Telefon
08-611 38 30
Förfrågningar
E-post info@vero.se
Jag vill att ni kontaktar mig
Fyll i dina kontaktuppgifter så kommer en av våra rådgivare kontakta dig så snart vi kan.