1 SEPTEMBER 2023

The more the merrier – två nya Veroaner

Vi välkomnar två nya kollegor till Vero! Vi är så glada över att Sanna Lindblom och Linn Blomström har anslutit med ny kraft, kompetens och kunskap till teamet.

Sanna arbetar främst med hållbarhetskommunikation. Innan Sanna blev en del av Vero har hon varit managementkonsult på frog Part of Capgemini Invent och drivit två startups inom tech. Hon har en civilingenjörsexamen i industriell ekonomi från Chalmers. Utöver att kommunicera tycker Sanna om att klättra och måla akvarell. 

Linn arbetar främst med strategisk kommunikation. Hon har en Masterexamen i Management of Creative Business Processes från handelshögskolan i Köpenhamn och en kandidatexamen i Retail Management från Lunds universitet. Hon är också utbildad copywriter från Berghs School of Communication. När Linn inte sitter bakom skärmen sitter hon gärna på hästryggen.

Läs mer om, och hitta kontaktuppgifter till, våra nya ”Veroaner” här!

Kontakt.

Är du nyfiken på vad vi gör, vill bli en del av oss eller har ett projekt som du vill diskutera? Ring eller mejla oss. Vill du istället att vi kontaktar dig, fyll i dina uppgifter så hör vi av oss till dig så fort vi får möjlighet.
Telefon
08-611 38 30
Förfrågningar
E-post info@vero.se
Jag vill att ni kontaktar mig
Fyll i dina kontaktuppgifter så kommer en av våra rådgivare kontakta dig så snart vi kan.