1 SEPTEMBER 2023

Vero räknar ner till Almedalen 2024

Under fyra dagar i juni kommer politiker, näringsliv, beslutsfattare och media till Visby för att samtala, omvärldsbevaka och bygga nya relationer. Är ni också där? Men behöver en stöttande hand? Vi finns där och hjälper till, både före, under och efter.

Vero har lång erfarenhet av strategisk kommunikationsrådgivning, och även i år sträcker den sig hela vägen till Almedalen. Vi kan stötta med planering och förberedelser inför, aktiviteter under och uppföljningen efter Almedalsveckan – allt för att optimera er upplevelse. Såhär kan det se ut:

Förberedelser
Tillsammans finslipar vi upplägget för er vistelse. Vi hjälper er formulera varför ni är där och vilka ni vill nå, identifiera relevanta forum, tydliggör ert budskap och planera evenemang.

Genomförande
Vi finns på plats hela veckan och bistår i små som stora frågor, ger goda råd, och stöttar där det behövs. Vero assisterar i allt från projektledning och specifika kommunikationsinsatser till operativ service vid evenemang så som seminarier och panelsamtal. Vi brukar säga att Veros kunder får tillgång till hjärna och hjärta, händer och fötter. Almedalen är inget undantag.

Uppföljning

Efter intensiva dagar går vi igenom veckans aktiviteter, samlar insikter och gör en plan för hur vi följer upp ert deltagande och alla nya kontakter. Allt för att få ut så mycket som möjligt av vistelsen, även framåt.

Ni når teamet på:
Catharina Kaijser – 073 566 24 39
Maria Montgomery – 070 757 84 85
Mathilda Rietz – 072 743 26 10
Urban Ekelund – 070 265 01 31
Naomi Hailemeskale – 072 250 96 72

Kontakt.

Är du nyfiken på vad vi gör, vill bli en del av oss eller har ett projekt som du vill diskutera? Ring eller mejla oss. Vill du istället att vi kontaktar dig, fyll i dina uppgifter så hör vi av oss till dig så fort vi får möjlighet.
Telefon
08-611 38 30
Förfrågningar
E-post info@vero.se
Jag vill att ni kontaktar mig
Fyll i dina kontaktuppgifter så kommer en av våra rådgivare kontakta dig så snart vi kan.