Thule Group AB (publ) utser ny Kommunikationsdirektör och chef för investerarrelationer (IR)

Catharina Paulcén har utsetts till Kommunikationsdirektör och IR-chef, tillika medlem av koncernledningen i Thule Group AB, med placering på företagets huvudkontor i Malmö

Catharina har över tjugo års erfarenhet av kommunikation och investerarrelationer i internationell miljö. Efter sin examen från Lunds Universitetet spenderade Catharina över femton år i mjukvarubranschen, och har därefter varit kommunikationsdirektör på de publika företagen Haldex AB, tillverkare av fordonskomponenter, och senast ventilationsföretaget Lindab AB. Catharina har också ett stort friluftsintresse och är en aktiv ledare inom scouterna på lokal och nationell svensk nivå.

”Jag är glad att välkomna Catharina till Thule Group. Hennes omfattande erfarenhet från olika branscher och situationer är ett starkt tillskott till koncernledningen. Hennes ledarstil och passion för en aktiv livsstil utomhus passar också väl med företagets kultur och verksamhet.”

Catharina tillträder sin tjänst senast i november 2024.

För ytterligare information, kontakta:
Mattias Ankarberg Vd och koncernchef Thule Group
E-mail: mattias.ankarberg@thule.com
Mobile: 0736 65 44 46

Kontakt.

Är du nyfiken på vad vi gör, vill bli en del av oss eller har ett projekt som du vill diskutera? Ring eller mejla oss. Vill du istället att vi kontaktar dig, fyll i dina uppgifter så hör vi av oss till dig så fort vi får möjlighet.
Telefon
08-611 38 30
Förfrågningar
E-post info@vero.se
Jag vill att ni kontaktar mig
Fyll i dina kontaktuppgifter så kommer en av våra rådgivare kontakta dig så snart vi kan.