Thule Group AB (publ) utser ny finanschef

Toby Lawton har utsetts till ny finanschef (CFO) och medlem av koncernledningen i Thule Group AB, med placering på företagets huvudkontor i Malmö.

Toby Lawton har närmare trettio års relevant internationell erfarenhet av finansroller, inklusive som CFO för tre börsnoterade internationella företag i både Sverige och Hong Kong. Efter sin examen från Oxford University spenderade Toby över 25 år inom SCA (inklusive det nu separat noterade Essity) i ett flertal roller inklusive CFO för Asia Pacific, Vice President M&A, och CFO för SCA. Han har också varit CFO för Vinda International, baserat i Hong Kong, och är för närvarande CFO för Renewcell.

”Jag är glad att välkomna en erfaren internationell finanschef av Tobys kaliber till Thule Group”, säger Mattias Ankarberg, tillträdande vd och koncernchef för Thule Group. ”Hans omfattande erfarenhet är ett starkt tillskott till koncernledningen, och hans ledarstil och passion för en aktiv livsstil passar väl med Thules kultur.”

Toby Lawton tillträder sin nya tjänst senast i Januari 2024.

Kontakt.

Är du nyfiken på vad vi gör, vill bli en del av oss eller har ett projekt som du vill diskutera? Ring eller mejla oss. Vill du istället att vi kontaktar dig, fyll i dina uppgifter så hör vi av oss till dig så fort vi får möjlighet.
Telefon
08-611 38 30
Förfrågningar
E-post info@vero.se
Jag vill att ni kontaktar mig
Fyll i dina kontaktuppgifter så kommer en av våra rådgivare kontakta dig så snart vi kan.