28 APRIL 2023

Är du redo att ta klivet in i en värld där hållbarhet och affärsmässighet samspelar? Vero Kommunikation AB växer och söker just nu en ny kollega till teamet i Stockholm. Här kommer du att få vara med och utveckla, implementera och kommunicera effektfullt hållbarhetsarbete med spännande uppdragsgivare, generösa kollegor i ryggen och ett stort nätverk av ytterligare specialister. Vero har en bred kundportfölj av främst börsnoterade bolag där strategiskt hållbarhetsarbete blir allt viktigare och därmed kan bolagets kommunikation – och du – göra stor skillnad!

 

Uppdrag och arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna varierar beroende på säsong och projekt. I rollen som kommunikationskonsult med hållbarhetsprofil arbetar du tillsammans med spännande kunder för att utveckla, implementera och framför allt kommunicera deras hållbarhetsarbete, med tillhörande regelverk, ramverk, certifieringar, begrepp och trender. I kunduppdrag jobbar du alltid i team och har erfarna kollegor i ryggen samt ett starkt resursnätverk. Du förväntas också kunna ta egna initiativ för att förstärka byråns position inom hållbarhetskommunikation. Du blir en viktig del i att fortsätta att utveckla Veros hållbarhetserbjudande, som är ett prioriterat fokusområde. Du kommer snabbt att få möjlighet att bidra till att exempelvis:

 • Utveckla och bygga relationer med såväl nya som befintliga kunder
 • Föra strategisk dialog med beslutshavare kring hållbarhetskommunikation
 • Projektleda årsredovisnings- och hållbarhetsprojekt
 • Genomföra hållbarhetsrapporter för kunder
 • Axla olika ansvarsroller i parallella kunduppdrag
 • Optimera Veros hållbarhetserbjudande mot kunder

Dessutom kommer du att få arbeta tillsammans med andra hållbarhetskollegor för att stärka Veros hållbarhetsarbete med både strategi och kommunikation.  Du får också bidra till att inspirera Veros kunder med kunskap och effektiv kommunikation för att ytterligare stärka deras engagemang i hållbarhetsfrågor.

Utvecklingsmöjligheter

På Vero är det naturligt att snabbt få möjligheter att ta mer ansvar och mer utmanande uppgifter. Eftersom du alltid arbetar i team och med ett stort resursnätverk sker lärandet hela tiden tillsammans. Du blir också en del av ett team som prioriterar att ha det roligt tillsammans och värna om sin balans i livet. Här kan du både göra skillnad och ha roligt på vägen.

Kompetenser och färdigheter

Vi arbetar med inkluderande rekrytering och är övertygande om att alla individers styrkor behövs för att bygga ett hållbart team, företag och samhälle. Vi ser fram emot din ansökan och för att trivas och lyckas väl i rollen tror vi att du:

 • Har en kandidatexamen inom relevant ämne, exempelvis ekonomi, hållbarhet eller management. Masterexamen är en merit, men inte ett krav.
 • Har praktisk erfarenhet från hållbarhetsarbete/-rapportering
 • Har god kunskap om befintliga ramverk och regelverk inom hållbarhetsområdet
 • Har god kompetens inom både muntlig och skriftlig kommunikation
 • Har ett intresse för hur affärsvärlden fungerar
 • Språkkunskaper i svenska och engelska på professionell nivå
 • Som person är du nytänkandeproblemlösande och driven med god analytisk förmåga

Det är även meriterande om du har:

 • Erfarenhet från börsnoterad miljö
 • Dokumenterad erfarenhet av kommunikationsarbete
 • Förståelse för företagsekonomi och redovisning
 • Vana av att formge och ta fram presentationer

Vi ser fram emot att lära känna dig bättre! Eftersom vi rekryterar kompetensbaserat tar vi inte emot några personliga brev, istället har vi valt specifika frågor för uppdraget. Alla ansökningar tas emot genom formuläret där du också kan ladda upp CV/LinkedIn-profil.

Ansök här!

Spontanansökan

Vi letar alltid efter nya trevliga talanger. 

Är du den vi söker? Skicka din ansökan till rekrytering@vero.se med CV och ett personligt brev där du motiverar varför du vill bli en del av Vero.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Contact.

Are you curious about what we do, want to be a part of our team or have a project that you wish to discuss? Call or e-mail us. If you would like us to contact you instead, fill in your details, and we will contact you as soon as we have the opportunity.
Phone
08-611 38 30
I would like you to contact me
Fill in your contact details and one of our advisors will contact you as soon as we can.