24 OKTOBER 2022

Två nya kollegor till team Vero!

Vi är väldigt glada över att välkomna Axel Isaksson och Johanna Bernselius, som båda anslöt till Vero med energi, erfarenhet och engagemang efter sommaren.

Axel är juniorkonsult och kom direkt från Stockholms universitet med en master i marknadskommunikation och en kandidat i statsvetenskap. Axel är en sann söderkille, som på fritiden gärna spenderar tid på Hammarbys boxningsklubb eller åskådarplats, en quizklubb eller nyöppnad kvarterskrog.

Johanna är kommunikationskonsult med inriktning på hållbarhet och kommer närmast från en roll som verksamhetsutvecklare på Uppsala Vatten och Avfall, där hon efter sin examen i environmental management på SLU hanterat praktiska hållbarhetsfrågor. Hon spenderar helger och sena kvällar med att renovera sitt 1800-talstorp. Med Johanna kom även kontorshunden Assar, ett mycket uppskattat tillskott.

Läs mer om, och hitta kontaktuppgifter till, våra nya ”Veroaner” under Medarbetare.

Kontakt.

Är du nyfiken på vad vi gör, vill bli en del av oss eller har ett projekt som du vill diskutera? Ring eller mejla oss. Vill du istället att vi kontaktar dig, fyll i dina uppgifter så hör vi av oss till dig så fort vi får möjlighet.
Telefon
08-611 38 30
Förfrågningar
E-post info@vero.se
Jag vill att ni kontaktar mig
Fyll i dina kontaktuppgifter så kommer en av våra rådgivare kontakta dig så snart vi kan.