vero2.jpg

Vi letar nya juniorkonsulter

Som juniorkonsult på Vero bidrar du till rådgivningsverksamheten med produktion av texter, presentationer och underlag till strategiska beslut inom kommunikation. En vanlig dag kan innebära att du skriver ett pressmeddelande, utför mediebevakning åt kund och förbereder och inhandlar lunchmat till ett möte.  

En juniorkonsult på Vero jobbar med allt från att skriva delar av en årsredovisning och att träffa kunder till att byta lågenergilampor på toaletterna. I Veros kultur med ”Hjärna, Hjärta, Händer, Fötter” agerar juniorkonsulten händer och fötter medan hjärnan och hjärtat får goda chanser till att utvecklas under de seniora konsulternas mentorskap. Arbetsuppgifterna varierar beroende på säsong och projekt. Svårighetsgraden och det egna ansvaret stiger snabbt och juniorkonsulten får tidigt erfarenhet av seniora uppgifter.

Vero Kommunikation vägleder och underlättar för våra uppdragsgivare att bli tydliga, synliga och bättre på att skapa goda relationer. Många av Veros kunder är små och medelstora börsnoterade företag med höga krav på korrekt och snabb informationshantering. Vi på Vero värdesätter varandra och en balans i livet, och sitter i vackra lokaler vid Humlegården i Stockholm.

miljö1.jpg
 

Är du vår nya Veroan?

Hör av dig till oss med personligt brev och CV.