Vi bygger ut och söker nya juniorkonsulter!

Just nu renoveras det i Veros lokaler vid Humlegården i Stockholm för att få plats med fler kollegor. Som juniorkonsult på Vero bidrar du till rådgivningsverksamheten med produktion av texter, presentationer och underlag till strategiska beslut inom kommunikation.

I Veros kultur med “Hjärna, Hjärta, Händer, Fötter” agerar juniorkonsulten händer och fötter medan hjärnan och hjärtat får goda chanser att utvecklas. Arbetsuppgifterna varierar beroende på säsong och projekt. Svårighetsgraden och det egna ansvaret stiger snabbt och juniorkonsulten får tidigt erfarenhet av seniora uppgifter.

Vero Kommunikation vägleder och underlättar för våra uppdragsgivare att bli tydliga, synliga och bättre på att skapa goda relationer. Många av Veros kunder är små och medelstora börsnoterade företag med höga krav på korrekt och snabb informationshantering. Vi på Vero värdesätter varandra, våra kunder och balans i livet. Snart gör vi det i Stockholms finaste kontor.

Är du vår nya Veroan? Hör av dig med personligt brev och CV före den 31 augusti till annika@vero.se