2 OKTOBER 2020
Vi söker nya juniorkonsulter!
Vero växer och söker just nu ambitiösa, orädda och drivna personer till vårt team på Engelbrektsplan. Som juniorkonsult på Vero kommer du fylla en viktig funktion i vår dagliga verksamhet, bistå med händer och fötter men också ta självständigt ansvar i samarbetet med våra kräsna kunder.
Arbetsuppgifterna varierar beroende på säsong och projekt. Bland annat bidrar du till rådgivningsverksamheten med produktion av texter, presentationer och underlag till strategiska beslut inom kommunikation. Svårighetsgraden och det egna ansvaret stiger snabbt och du får tidigt erfarenhet av seniora uppgifter. Det är du, din attityd och din ambitionsnivå som sätter gränsen för din utveckling.

Vero är ett dynamiskt konsultföretag som arbetar som kommunikationsrådgivare inom strategisk kommunikation vid finansiella transaktioner, kriser, företagsförändringar och löpande investerarrelationer. Vi vägleder och underlättar för våra uppdragsgivare att bli tydliga, synliga och bättre på att skapa goda relationer. Många av våra kunder är små och medelstora börsnoterade företag med höga krav på korrekt och snabb informationshantering.

Vi på Vero värdesätter varandra, våra kunder och balans i livet. Idag är vi ett sammansvetsat men diversifierat team som jobbar hårt för att våra kunder ska vara nöjda samtidigt som vi har kul tillsammans.  

Vi söker dig som:
  • Har en kandidatexamen inom relevant ämne med goda studieprestationer. Magisterexamen eller relevant jobberfarenhet är en merit, men inte ett krav.
  • Drivs av att lösa problem och har intresse för hur affärsvärlden fungerar.
  • Är en nytänkande och initiativtagande lagspelare som vill vara med och utveckla projekt och samarbeten.
  • Har god kompetens inom både muntlig och skriftlig kommunikation. Svenska och engelska är ett krav – övriga språk en merit.
  • Är nyfiken, orädd och har en god analytisk förmåga.
  Om rekryteringsprocessen Rekryteringsprocessen kommer ske löpande, så ansök snarast. Är du den vi söker? Skicka din ansökan till rekrytering@vero.se med CV och ett personligt brev där du motiverar varför du vill bli en del av Vero. Vi ser fram emot att höra från dig!

Vi använder cookies för att tillhandahålla den bästa upplevelsen på vår hemsida.

Kontakt.

Är du nyfiken på vad vi gör, vill bli en del av oss eller har ett projekt som du vill diskutera? Ring eller mejla oss. Vill du istället att vi kontaktar dig, fyll i dina uppgifter så hör vi av oss till dig så fort vi får möjlighet.
Telefon
08-611 38 30
Förfrågningar
E-post info@vero.se
Jag vill att ni kontaktar mig
Fyll i dina kontaktuppgifter så kommer en av våra rådgivare kontakta dig så snart vi kan.