Vero välkomnar flera kollegor i höst!

Olivia Backsell. Hedvig Franzén Brunius. Rosen Guggenheimer Lindow.

Tre nya tillskott till Vero-familjen!

Olivia har precis tagit sin kandidatexamen i Business and Economics från Handelshögskolan i Stockholm, med inriktning på Marketing and Economics. Parallellt med det har hon ägnat en stor del av sin tid åt hästhoppning.

Hedvig kommer närmast från Kulturdepartementets kommunikationsavdelning. Hon har studerat grafisk design och har en kandidatexamen i Business and Economics, med inriktning Marketing, från Lunds universitet.

Rosen har 15 års erfarenhet från PR och kommunikation, och kommer närmast från en roll som IR-ansvarig på Tobin Properties. Hon har kandidatexamen i ekonomi från Stockholms universitet och en journalistutbildning från Poppius.

Vero gruppbild september 2018 webb.png

Vero letar nya juniorkonsulter

Som juniorkonsult på Vero bidrar du till rådgivningsverksamheten med produktion av texter, presentationer och underlag till strategiska beslut inom kommunikation. En vanlig dag kan innebära att du skriver ett pressmeddelande, utför mediebevakning åt kund och förbereder och inhandlar lunchmat till ett möte.  

En juniorkonsult på Vero jobbar med allt från att skriva delar av en årsredovisning och att träffa kunder till att byta lågenergilampor på toaletterna.